Skip to main content

BODY

Overgewicht, wat kunt u er aan doen?

Janny, uw lifestyle coach!

Zoals zovelen weten, heeft het lijnen vaak een averechts effect, omdat het behaalde gewichtsverlies weer snel aanzet en zelfs nog meer dan dat, het jojo-effect! Om dit tegen te gaan zou men daarbij dagelijks zeer intensief moeten sporten met een forse opwarmperiode vooraf.

De methode
U voert bewegingen uit, comfortabel liggend (waardoor uw rug en gewrichten ontlast worden) in een doorzichtige cabine welke tot 37 graden verwarmd wordt. De warmte voorkomt absoluut spierpijn. Doordat u gebruik maakt van de, aan de hand- en voetlussen verbonden weerstanden, beweegt u intensief en slankt u effectief af op de door u gewenste plaatsen. Tegelijkertijd houdt u het hoofd koel doordat dit buiten de cabine ligt en de cabine met een halskap afgesloten wordt.
Dus de weldadigheid van warmte wordt gecombineerd met intensieve spieractiviteit en hierdoor komt er een meer actievere aanmaak van glucose uit glycogeen. Er is immers meer brandstof nodig voor dit verhoogde energieverbruik. Ook worden door de verbeterde bloedcirculatie de afvalstoffen beter afgevoerd. Wanneer de snelste energieleverancier, glucose, niet meer voldoende aanwezig is dan worden de vetten aangesproken en voor dit doel gebruikt.

Resultaat:
U verbrandt vet en slankt af.

De Voordelen
Afhankelijk van uw wensen corrigeert u het figuur plaatselijk of totaal. Bijkomende effecten zijn:

  • Een aanzienlijke verbetering van de conditie, de stofwisseling en de doorbloeding van lichaam en huid.
  • Verbetering van het afweersysteem, verlichting voor veel reumatische en gewrichtsklachten.
  • Bestrijding van de zogenaamde sinasappelhuid. Bestrijding van oververmoeidheid en stress.

Duurzaam resultaat en een gestroomlijnd lichaam verkrijgt u door spierversteviging en dus de vorming van een natuurlijk “strak” lichaam nadat u afgeslankt bent. Ook hiervoor beweegt u in de cabine, nu echter zonder of met weinig warmte, zonder afsluitbare cape. Het proces van afslanken wordt gekenmerkt door rust en beslotenheid. Het integere karakter en de persoonlijke aandacht zorgen voor een aangename sfeer en dit alles tegen lage kosten.
Na de behandeling kunt u kosteloos gebruik maken van de infrarood sauna. Deze heeft nagenoeg dezelfde werking als de ozoncabine.

Het kennismakingsgesprek
In een vertrouwelijk gesprek wordt uitgelegd hoe de methode werkt. Uw lichaam wordt op negen plaatsen gemeten. Daarnaast bekijken wij welke oefeningen geschikt zijn voor u. Wij staan garant voor persoonlijke begeleiding en serieus werken aan een slank figuur. Dit gesprek is gratis en verplicht u tot niets. U kunt hiervoor telefonisch een afspraak maken.

Openingstijden
Op afspraak

Kosten
10 behandelingen €145,-

Gezonde recepten