Skip to main content

K-Bio Kuur

Afvallen in 21 dagen

Janny, uw lifestyle-coach!

100% gezond en verantwoordelijk!

K-bio kuur

bio kuur

K-Bio Kuur

Afvallen in 21 dagen
De K-bio kuur is een uitgekiend, gezond samengesteld dieetprogramma van 21 dagen. Ideaal als u moeite heeft om te beginnen met lijnen of graag op korte termijn een aantal kilo’s kwijt wilt. Wanneer u de kuur combineert met sporten, bereikt u door de extra vetverbranding een nog beter resultaat.

De K-bio kuur is géén crashdieet!
De K-bio kuur is géén crashdieet. Door een crashdieet gaat u abrupt aanzienlijk minder eten, valt u op een ongezonde manier af en bereikt u slechts een kortstondig resultaat. De K-bio kuur is samengesteld aan de hand van het menselijk functioneren en gaat verder dan alleen kilo’s kwijt te raken. Het maakt u lichaam fit en u straalt de vitaliteit uit!

De K-bio kuur is 100% gezond en verantwoordelijk!
Door de huidige voedingsindustrie komen er veel bewerkte producten op de markt die het lichaam uit balans brengen. Veel Westerse ziekten, zoals hart- en vaatziekten en ernstig overgewicht, zijn het resultaat van het jarenlang consumeren van voedsel dat arm is aan voedingsvezels. Genetisch gezien is het celniveau van ons lichaam nog vrijwel identiek aan dat van de homo sapiens, de oermensen, tienduizend jaar geleden. Ons eetgedrag is echter wél enorm veranderd en dat zorgt voor grote gevolgen.
De suikerverbranding is bij veel mensen niet meer op de juiste manier ‘geprogrammeerd’. We zijn in ons huidige tijd verslaafd geraakt aan suiker en hierdoor stijgt, per jaar, schokkend het aantal diabetespatiënten.

De K-bio kuur herstelt de fouten in uw lichaam!
De K-bio kuur is een uitgekiend dieetprogramma waarbij u niet alleen de kilo’s kwijt raakt maar herstel ook de fouten in uw lichaam. Uw lichaam gaat gedurende de kuur de suikerverbranding omzetten in vetverbranding. Hierdoor neemt uw ‘suikerverslaving’ aanzienlijk af en valt u niet terug zodra u klaar bent met de kuur. Na 21 dagen bereikt u een opzienbarend resultaat! U bent niet alleen één maat slanker maar u voelt zich ook heerlijk fit en energiek. Dit stimuleert u om uw nieuwe levensstijl door te zetten.

 

De kuur

De K-bio kuur is een pakket wat bestaat uit;

K-bio kuur poeder
Dit poeder bevat een belangrijk bestanddeel dat de honger tijdens de kuur tegengaat. Daarnaast stimuleert het K-bio kuur poeder de omzetting van koolhydraten naar vetverbranding en bevordert het de spieropbouw. De poeder wordt gemengd met water of appelsap. In een bijgeleverd bidon drinkt u het met kleine slokjes gedurende de dag.

K-bio extra onverzadigde visolie
Een ondersteunend voedingssupplement dat de vetverbranding nog beter stimuleert. Met name het vet dat opgeslagen is in het buikgebied.

K-bio multivitaminen
Een uitgebalanceerd vitaminen complex dat zorgt voor voldoende opname van de essentiële voedingsstoffen tijdens de 21-daagse kuur.

K-bio kuur boekje
Een volledig, overzichtelijk uitgewerkt programma wat u per dag mag eten.

programma

• 7 correctiedagen
Uw eetpatroon wordt in
de eerste zeven dagen
van de kuur gecorrigeerd

• 2 afbouwdagen
• 2 vastendagen
• 2 opbouwdagen
• 7 fitdagen
• 1 overgangsfase dag