Skip to main content

Recenties

Ervaringen van clienten

Carry

Je mag zoveel dingen eten,
daar sta je echt versteld van!

Mijn naam is Carry  en ik ben 22 jaar oud. Begin september vorig jaar ben ik naar Janny gegaan, want ik wilde graag afvallen.  Ik ben in oktober begonnen met de K-SLIM BIO Kuur + 2 keer in de week sporten bij haar thuis . Wat houd de kuur en sporten in: je krijgt een boekje + bidon + ingrediënten mee. Je moet gewoon het boekje volgen, daar staat letterlijk inwat je per dag mag eten en drinken. Bij het sporten lig je in een warmte cabine en in de cabine doe je buik, been en armoefeningen. De kuur duurt 21 dagen en is goed vol te houden, tijdens de kuur ben ik bewust geworden wat ik allemaal at en dronk. Je kunt met deze kuur 4 tot 12 kilo verliezen en ik was na 21 dagen 5 kilo kwijt en 26 cm. Dit was een goed begin voor mij, maar mijn einddoel had ik nog lang niet gehaald.

Hierna ben ik begonnen om koolhydraat arm te eten + 2 keer sporten in de week. In het begin had ik wel wat bijverschijnselen zoals: lage bloeddruk en veel haar uitval, maar dit hoort erbij als je het gaat opzoeken. Dit verdween ook weer na 1 maand. Ik schrok echt toen ik midden januari weer op de weegschaal stond ik was namelijk 9.6 kilo kwijt en al 55 cm in omvang, en dit alles na ook nog een wintersportvakantie.

Heel veel mensen in mijn omgeving zijn tegen koolhydraat arm eten, maar voor mij helpt het echt. Had al vele diëten gevolgd maar de kilo’s gingen er niet vanaf. Je mag zoveel dingen eten, daar sta je echt versteld van. Bij Janny had ik boekjes gekocht met recepten voor ontbijt, lunch en avondeten.

Het gaat nu na 4 / 5 maanden super goed met mij. Mijn zelfvertrouwen is terug, ben niet meer moe en heb geen hoofdpijn meer wat ik dagelijks had. Dit heb ik bereikt mede dankzij het sporten bij Janny en het anders eten.  Ik ben bewuster met wat ik eet. Natuurlijk eet ik nog friet en pizza, maar daarna houd ik me wel weer strikt aan het koolhydraat arm eten. Zelf ben ik nu 13.7 kilo kwijt en 85 cm, het einddoel komt in zicht er daar ga voor 100% voor.

Janny nogmaals bedankt voor alle steun en hulp.

Josien

Ik heb behalve m’n schoenen en sokken een geheel nieuwe garderobe in de kast hangen

In februari 2014 was de maat vol, tenminste dat dacht ik.. alweer.
Het begon tijdens de voorbereidingen van de reünie van de basisschool begin februari, hoe zou iedereen er uit zien na bijna 30 jaar? Herkennen ze mij nog na al die jaren en al die kilo’s. Erg confronterend.
Tijdens deze reünie, die erg gezellig was, sprak ik een oud klasgenoot, die er (weer) super slank uitzag, ze vertelde me over Janny in Duizel, Janny heeft haar geholpen om de knop om te zetten en weer te gaan voor een slank en strak lijf.
Jaloers heb ik naar haar verhaal geluisterd, dat wil ik ook! Na de reünie heb ik al twijfelend Janny gebeld voor een afspraak. Ik heb al zoveel pogingen gedaan, wat ga ik nu weer doen. Gaat dit me dan helpen? In het eerste gesprek met Janny werd me duidelijk wat k-slim inhoud en hoe het sporten gaat in de warmte cabines.
Ook werd meteen duidelijk dat ik acuut zou moeten stoppen met het drinken van cola-light. Geen cola-light meer? Hoe moet dat?
Ik drink geen koffie, weinig alcohol, houd niet van water drinken en thee, tja als het moet, op het werk. Een dag zonder cola-light was ondenkbaar. Pfff aan dat idee moest ik duidelijk erg wennen.
Janny vertelde me, dat ook al zijn het nepsuikers wat er in cola-light zit mijn lichaam toch vraagt om zoet! Rode wijn mag bijvoorbeeld wel één keer een glaasje, gadver, daar houd ik helemaal niet van, ik drink dan, liever amaretto of likeur 43. Bomvol suikers zegt Janny, je kan 3 marsen in een glas stoppen dat is zowat evenveel calorieën.
O.k. dus geen alcohol voor mij, terwijl carnaval voor de deur staat! Maar ik heb de eerste stap gezet, nu ga ik ook doorzetten. Ik moest voor mezelf nog wel wat voorwaarden regelen.
Zo heb ik afgesproken met mijn man, dat hij geen commentaar levert als het niet lukt, ook niet als ik later weer aan zou komen (ik geef mezelf al zoveel commentaar daar heb ik geen ander voor nodig ;-).
Ook sprak ik met Janny af dat ik alleen bij haar zou wegen, geen gestress en obsessie op mijn eigen weegschaal, maar gewoon 1 of 2x per week wegen bij Janny. Ik spreek ook geen streefgewicht af, alle kilo’s die er af gaan zijn meegenomen. Zo, nu kan ik van start. De eerste week van de 3 weken k-bio kuur. Tjeetje, dit is wel erg weinig eten? En zoveel water drinken, dat ben ik al helemaal niet gewend.
Hoe ga ik dit redden (ook zonder cola-light) terwijl de ergste dagen, de 2 vastendagen nog moeten komen. Gelukkig viel dat mee, de tomatensap duidelijk niet mijn favoriet.
Na 3 weken was ik erg blij dat ik mocht stoppen met de magnesium poeder, ik vond het niet lekker en mijn lichaam reageerde er erg onrustig op. Maar ik was nog meer blij met het resultaat, de eerste kilo’s waren eraf! De bedoeling was om na die 3 weken mijn leefwijze aan te passen, suiker ‘vrij’ en koolhydraat arm. Omdat ik dol ben op vlees is het voor mij geen straf om geen aardappels te eten. Fanatiek ben ik doorgegaan met deze levenswijze. Ook sportte ik 3 á 4x per week. 1 keer bij Janny in de warmtecabine, bij de sportschool in hapert, hardlopen en sinds april mountainbiken samen met mijn man. Want naast anders eten, moet ik ook veel sporten, ik vind sporten fijn, het zorgt ervoor dat ik niet helemaal uitzak én mijn motto, terwijl je sport kan je niet eten. En de kilo’s die vlogen er af, Janny was af en toe echt verbaasd, ik nog meer. Hoe is het mogelijk? Volgens Janny, zat ik volop in de vetverbranding. Ik zag het meer dat het juiste knopje was aangezet?

Mijn huid ziet er na de eerste week (geen cola-light) al beter uit, ik heb na de eerste k-bio kuur geen migraine meer gehad? Hoe bijzonder is dat! Terwijl ik voorheen minstens 1x per maand last had van migraine die alleen te onderdrukken was met medicatie. Een succesverhaal, met als grote mijlpalen; eind juni was ik al 27 kilo kwijt! En na de zomervakantie, waar ik 5 weken op vakantie ben geweest zonder Janny, 29 kilo! Ondertussen bleef ik sporten want ik had een doel voor ogen; Scherpenheuvel-Hapert fietsen op de mountainbike, 105 km door bos en hei. Op 26 Oktober heb ik het gefixt! Ik heb hem uitgereden en het viel mee! Joehoe!! In kilo’s ben ik niet meer afgevallen, -29 kilo daar blijft nu mijn gewicht nog steeds op schommelen. Is dat prima?
Ja op zich wel, maar.. ik ben er nog niet, nu is het moeilijkste, het stabiliseren. Ik moet alert blijven, de stop-je-hebt-genoeg-gegeten-knop is bij mij kapot die werkt nog steeds niet. Stress zorgt ervoor dat ik kan gaan emo-eten. Dat zijn gegevens waar ik mee moet blijven dealen en probeer dan zoveel mogelijk in verval te gaan bij gezonde lekkere dingen; noten, studentenhaver, bakjes snoeptomaten en kauwgom. Het liefst zou ik nog een kilo of 3 afvallen, maar ach, misschien is het zo ook wel goed? Ik heb behalve m’n schoenen en sokken een geheel nieuwe garderobe in de kast hangen, dus mag tevreden zijn.. toch?
En dat (nog steeds) zonder cola-light! Het mag duidelijk zijn dat ik ‘heul’ blij ben dat ik die dag bij Janny in Duizel binnen ben gestapt!

Femke

Gezonder eten

Hallo, ik ben Femke en ben 14 jaar.
Samen met mijn zusje zijn wij gaan afvallen(gezonder eten).
De allereerste keer zijn we op gesprek gekomen, hoe we moesten afvallen. Janny heeft handige tips die we kunnen gebruiken.
Bijvoorbeeld wat we wel kunnen eten en wat liever niet.
Ze heeft ook recepten voor gezonde tussendoortjes, avondeten en wat je `s morgens kunt eten. Hierna gingen we wegen. Dat doen we nu om de 6 weken.
’s Morgens eet mijn zusje yoghurt met agave siroop en ik een zuurdesem (cracker) met kaas.
’s Middags eet ik speltbrood en in het weekend twee zuurdesem crackers of een salade. Het gaat nu beter dan vroeger.
Janny begeleidt ons super goed. Zonder Janny was het zeker niet gelukt.

Ik ben 7 kilo afgevallen en voel me een stuk beter. Maar het gaat wel langzaam vinden wij. Sommige mensen zijn door ons ook gaan afvallen. We vinden dat natuurlijk super knap! We hopen dat we het goed blijven vol houden en dat er meer mensen gezonder gaan eten!

Tinie

Voor iedereen die denkt dat afvallen niet meer zo gemakkelijk gaat.

Die hebben het net als ik dus fout.
Ik kan nu zeggen dat het bij mij wel heel gemakkelijk is gegaan.
Ik ben een vrouw van 50, en na eerst de k-biokuur gedaan te hebben van 3 weken, was ik al 7,4 kilo kwijt.
Daarna verder gegaan met de k-slim, en na 26 weken, altijd alleen nog maar afgevallen.
Maar nu de vraag misschien, waarom ben ik er aan begonnen?
1. Ik was natuurlijk te zwaar.
2. De 4daagse Nijmegen, was voor mij dit jaar geen optie, vanwege hielspoor.
3. Ik wilde eigenlijk toch wel gaan sporten.
Omdat ik het idee had dat het afvallen vanwege mijn leeftijd niet meer zo vlotjes zou verlopen, en ik al aan zag komen dat de 4daagse er dit jaar niet in zat, had ik in februari een afspraak gemaakt bij Janny. Ik gaf daarbij ook aan dat ik verwachte dat het niet snel zou gaan.
Snel ging het dus zeker wel. In 26 weken, 30 kilo lichter en 175 cm omvang minder.
Ik ben dus ook nog eens 3 kledingmaten omlaag gegaan, wat betekent dat ik nu veel gemakkelijker iets kan kopen, en het dus ook mooi past.
Mijn hielspoor is nu ook zo goed als verdwenen, dus volgend jaar ook weer de 4daags.
Ik doe nu nog steeds 1 keer per week mijn oefeningen in de warmtecabine, een kwartier op de home of crosstrainer, en een kwartiertje in de sauna. Zo hoop ik mijn gewicht op pijl te houden, en studio Janny is ook nog eens op fietsafstand voor mij.

Els Larmit

Er gaat een wereld open als je in een leuke winkel bent en jou maatje hangt er gewoon tussen.

De afgelopen tien jaar heb ik geprobeerd om mijn veel te hoge overgewicht en mijn eeuwige honger en drang naar verkeerd eten te temperen maar telkens tevergeefs.

Ik was iemand die de hele dag kon eten en daarbij ook nog eens enorme hoeveelheden, vaak of zeg maar gerust heel vaak heb ik lijn pogingen gedaan die lukte elke dag prima tot vier uur middags dan gaf ik er de brui aan een haalde vervolgens alles uit de kast, als het dan al wel eens meerdere dagen wilde lukken en ik ook wat kilos kwijt raakte kwam dat bevoordeeld na een leuk weekend weer dubbel zo hard terug wat me dan weer erg ontmoedigde en als resultaat had dat ik steeds zwaarder werd.

Afgelopen zomer toen ik tijdens vakantie met ongeveer 30 graden liever mijn jurk aanhield in plaats van lekker in het badpak aan het water te zitten besloot ik dat er echt iets moest gebeuren, natuurlijk had ik eerst nog tien redenen om uit te stellen een feestje hier en dan nog een barbecue en ga nog maar even door ik wist wel wat ik wilde want had al een paar keer over Janny gelezen in de uitstraling.

Ongeveer half september heb ik de stoute (de beste ooit) schoenen aan getrokken en ben begonnen met de K bio kuur toen ik thuis kwam en nog eens even het hele boekje door nam dacht ik mijn god waar ben ik nou aan begonnen maar toen ik een paar dagen in de kuur zat viel dat me erg mee en zelfs de vaste dagen waar ik erg tegen op zag lukte prima, ik raakte tijden deze kuur acht kilo kwijt dat was dus optimaal resultaat en het fijnste van deze kuur was dat ik na de 21 dagen geen drang en verlangen had naar zoet, zout, en vet eten.

Na deze kuur ben ik verder gegaan met het programma van K slim en ben ondertussen 24.7 kilo en maar liefst 159 cm. smaller geworden en voel me natuurlijk een heel ander mens gewoon geweldig er gaat een wereld open als je in een leuke winkel bent en jou maatje hangt er gewoon tussen. Ik zou het iedereen willen aan bevelen en hoop voor iedereen met overgewicht dat ze ook dit gevoel mogen ervaren.

Een tip ik zou iedereen aanraden het te doen met begeleiding van die geweldige Janny die daar elke keer vol enthousiasme en met al haar ervaring staat ze heeft niet alleen een geweldig product in huis maar is ook een geweldige afslank coach . Dus Janny langs deze weg alvast heel erg bedankt voor al jou goede aanmoedigingen ze hebben mij erg goed geholpen.

Een tevreden klant

Ik moet eerlijk toegeven dat ik in de weekenden een beetje zondig!

Met veel enthousiasme ben ik eind november met een gezellig clubje dames gestart met de K-Bio kuur. Ik moet zeggen de eerste week was zwaar, even omschakelen. Maar de weken erna vlogen voorbij. Het resultaat kwam ook al snel. Mede door het sporten in de cabine, wat ik nu nog steeds graag doe. Vooral de sauna na het sporten vind ik heel fijn! Voor de kerstdagen had ik er dan ook al 10 kilo af.
De kerstvakantie was even een rust puntje, daar heb ik dan ook van genoten! Daarna heb ik dan de draad ook weer op gepakt. ’s Morgens de K-slim en smiddags boterhammen met zoet en savonds groente met vlees of aardappelen.(ik moet eerlijk toegeven dat ik in de weekenden een beetje zondig!).
Ik sport nu 1 keer in de week in de cabine en ben nog eens 3 kilo afgevallen. Het lijkt wel of de K-bio kuur na werkt. Ik voel me ook lekker fit. Ik ga nu in een rustig tempo door en hoop voor de zomer nog wat meer kilootjes en centimeters kwijt te raken.

Anonieme klant

De voornaamste reden voor het afvallen in combinatie met het sporten is dat ik me heel onzeker voel nu met mijn stevige lijf.

Ik voelde me wel zo aangesproken na dat stukje in de Uitstraling om me aan te melden, mee te doen….. Ik zal even omschrijven wat mijn doelstelling is. Ben op 31-10 met de 21 daagse biokuur begonnen. Heb de laatste weken al enorm opgelet, en ben daardoor al een paar kilootjes kwijt. Ik wil eigenlijk wel minstens 10 kilo kwijt zijn voor kerst, dat lijkt me wel haalbaar, als het nog wat meer is dan ben ik helemaal happy. De voornaamste reden voor het afvallen in combinatie met het sporten is dat ik me heel onzeker voel nu met mijn stevige lijf. Alles zit/zat strak, mijn zwembandjes puilen uit mn broek, mijn conditie bleef ondanks 2x sporten in de week, niet zo heel geweldig. Ik schrok me ook rot toen Janny mijn vetpercentage vertelde, en vanaf toen wist ik zeker dat ik de juiste stap had genomen om nu echt definitief met die overtollige kilo’s afscheid te nemen.

Mijn ervaring over de biokuur: week 1 vond ik heel zwaar, voelde me af en toe heel duizelig, was gewoon aan het afkicken van de zoetigheid, denk ik.
Week 2 was ‘op papier’ zwaar maar in de praktijk goed te doen, ik zag van tevoren enorm op tegen de vastendagen, en die vielen nu juist mee!
Week 3 was ook goed te doen, moet alleen opletten in het weekend dat je niet toch even snel iets lekkers mee pakt. Maar…ik voelde wel dat ik steeds meer energie kreeg. Ik vond het tegenvallen dat ik maar ongeveer 2,5 kg was afgevallen maar toen ik een halve week later bij Janny ging wegen was ik toch meer in gewicht afgevallen en maar liefst 38 cm in omvang verloren.
Dat is een enorme stimulans om vooral door te zetten. De oefeningen in de cabine zijn best pittig, en je moet echt doorzetten. Evenals de bootcamp buiten, met andere mensen je grenzen verleggen. Je voelt daarna of je bergen hebt verzet. (De volgende dag ook soms, aan de spierpijn).

Daarna de kuur ging ik verder met bio-slim poeder ’s ochtends, (of fruit), ’s middags de boterham met jam en ’s avonds het eten of vlees met groenten of aardappelen met groenten enz., salade, groentensoepje. Dat is heel goed vol te houden, de behoefte om ’s avonds te gaan snoepen is veel minder en zoek anders wat afleiding. De weekenden met etentjes en verjaardagen zijn dan wel moeilijk, maar als je dan eens iets gepakt hebt, ga je gewoon verder en probeer ik wat vaker ergens naartoe te wandelen of fietsen.

Het duurt nog 11 dagen voordat het kerstmis is, ik ben nu ongeveer 9kg kwijt, dus die ene kg voor kerstmis hoop ik toch zeker te halen!

Ik ga gewoon door met trainen in de cabine, sporten, op het eten te letten en proberen nog wat kilootjes en vooral centimeters te verliezen. Het gevoel dat je kleding los begint te zitten, je lijf strakker begint te worden en dan vooral ook de buik veel minder wordt is een beloning op zich.
Mensen geven je complimenten dat je er goed uitziet en de voorzichtige vraag of je afgevallen bent, en dat is zo heerlijk.

Kortom, een heel tevreden klant van Janny!

Een tevreden klant

..maar gaan we toch, vol goede moed, weer verder met Janny’s onmisbare adviezen, tips en steun.

Vol goede moed zijn wij eind januari begonnen bij Bodystudio Janny om de overtollige kilo’s en centimeters kwijt te raken. Met goede adviezen, een sportprogramma en veel tips konden we aan de slag. En na de 1e meting, na 5 weken, werden onze verwachtingen ruimschoots overtroffen! Samen waren we meer dan 50 cm!! kwijt. Dus vol goede moed verder met sporten, opletten en K-Slim. Ondanks dat het de 2de keer minder hard was gegaan met de kilo’s en de cm’s hielden we goede moed, mede door de enthousiaste begeleiding van Janny.

Nu de vakantie er (helaas!) weer op zit, “moeten” we weer strak in het gareel en dat valt niet mee. De nodige “foute” eetgewoontes zijn er in geslopen en moeten er weer uit. Hierdoor zijn we tijdelijk minder gemotiveerd om het bijltje weer op te pakken, maar gaan we toch, vol goede moed, weer verder met Janny’s onmisbare adviezen, tips en steun.

We komen er wel! Bedankt Janny voor alles tot nu toe!

Jolanda van den Putte

Het grote voordeel van K-slim is voor mij, dat ik op een normale manier kan blijven eten.

In januari ben ik, aangestoken door het enthousiasme van een vriendin, begonnen met afvallen met behulp van K-slim. En nu ruim 3 1/2 maand later kan ik zeggen dat ik zeer blij ben met K-slim.
Ik ben inmiddels ruim 13 kilo aan gewicht kwijtgeraakt (mijn doel is 15 kilo), mijn BMI is weer op een gezond niveau en ook mijn vetpercentage is flink gedaald. Het grote voordeel van K-slim is, voor mij, dat ik op een normale manier kan blijven eten.
’s Morgens begin ik met een schaaltje magere yoghurt met K-slim, tussendoor bijvoorbeeld een appel, als lunch eet ik 4 à 5 boterhammen met produkten die volgens de K-slim methode mogen (stroop, vruchtenhagel, gestampte muisjes, komkommerspread, jam light etc)., tussendoor wederom fruit en als avondeten groenten met vlees, of pasta met groenten. En daarbij uiteraard veel water drinken.

Kortom: ik heb niet een dag honger geleden (want daar houd ik niet van), ben op een verantwoorde manier afgevallen met een maresultaat waarop ik trots ben.