Druivensalade met kip

Druivensalade met kip

Bereidingswijze:
Verdeel de sla over het bord en verdeel daarvoer de uienringetjes, kipreepjes en druiven.

Vinaigrette
Meng de balsamicoazijn met de mosterd in een kopje en klop de olijfolie er doorheen, goed roeren. Roer de honing en kruiden erbij en voeg zout en peper naar smaak toe.

Ingrediënten:

  • 75 gram gemengde sla
  • ½ kleine rode ui, in heel dunne ringen
  • 100 gram gerookte kipfilet
  • 25 gram witte druiven
  • 10 gram geitenkaas -zacht-
  • ½ eetlepel Dijon mosterd
  • ¼ eetlepel balsamico
  • ½ eetlepels olijfolie extra vergine
  • ¼ Limoen
  • ¾ theelepel honing
  • zout en versgemalen zwarte peper

 

Openingstijden Ma t/m vrij van 8:30 - 11:30   |   Ma + Woe avond van 18:30 - 20:30   |   Alle middagen gesloten voor intake(gesprek)