Geitenkaas met radijs en komkommer

Geitenkaas met radijs en komkommer
Bereidingswijze
Meng de komkommer, radijsjes, lente-uien en een halve eetlepel munt in een
schaal. Roer een dressing van de olijfolie, het citroensap en zout en peper. Giet
over de salade en meng goed. Verdeel de blokjes geitenkaas gelijkmatig over de
rand van de salade en bestrooi met de resterende munt.

Ingrediënten
  • ½ komkommer, in de lengte gehalveerd, zaadlijsten verwijderd en in dunne
  • schijfjes
  • 30 gram geitenkaas
  • ½ bos radijsjes, in schijfjes
  • 1 lente-ui, gehakt
  • 1 eetlepel fijigehakte verse munt
  • sap van ¼ citroen
  • 1 eetlepel olijfolie extra vergine
  • zout en versgemalen zwarte peper

Openingstijden Ma t/m vrij van 8:30 - 11:30   |   Ma + Woe avond van 18:30 - 20:30   |   Alle middagen gesloten voor intake(gesprek)