Gerookte kipsalade

Bereidingswijze
Doe de ruccola in een slakom,snijd de gerookte kip in dunne plakjes, doe de kip
bij de ruccola. Besprenkel met de vinaigrette en alles goed mengen.

Vinaigrette
Meng de azijn met de mosterd in een kopje. Klop de olijfolie er doorheen, goed roeren.
Vervolgens onder stevig kloppen de kruiden erbij en ten slotte naar smaak zout en peper toevoegen.

Ingrediënten:
  • ruccola sla (75 gram)
  • 125 gram gerookte kip
  • ½ theelepel Dijon mosterd
  • ¾ eetlepel witte wijnazijn
  • ½ eetlepels olijfolie extra vergine
  • ½ teentje knoflook
  • 1 theelepel verse tuinkruiden
  • zout en versgemalen zwarte peper

Openingstijden Ma t/m vrij van 8:30 - 11:30   |   Ma + Woe avond van 18:30 - 20:30   |   Alle middagen gesloten voor intake(gesprek)